De Bantuin: gemeenschapshuis en multifunctionele accomodatie
U bent hier: Home

De Bantuin: gemeenschapshuis en multifunctionele accomodatie

Gemeenschapshuis 'De Bantuin' is gelegen in buurtgemeenschap 't Ven in Venlo. De Bantuin vormt de thuisbasis voor jong en oud aangaande sociale, culturele, recreatieve en sportieve activiteiten, cursussen en workshops. Het is een multifunctionele accommodatie en kan op vele manieren aangepast worden aan de wensen van de gebruikers. Er zijn allerlei voorzieningen die voor een voorstelling, een lezing, een cursus of training belangrijk zijn. 

Stichting de Bantuin stelt het wijkcentrum beschikbaar aan verenigingen, clubs en andere initiatieven uit ‘t Ven, maar ook aan gebruikers van buiten ‘t Ven en aan dienstverlenende instellingen met een maatschappelijk belang.

Nieuws

Tenielvereiniging Silhouet

Stel, de bis op de vluch veur dién bemeujzuchtige toékòmstige schoeënmooder en eur gehoorzame dochter. En dan kump’se als boéreknöl in de stad terech, wao’se ein kamers kins heure beej twiéj dames die wal ein hiél bizòndere fysiotherapie praktijk hebbe... ein met roeëje lämpkes. Klante, eh nae, ‘patiënte’ loupe in en oét en zörge veur de nuuëdige verwarringe beej idderein. En staon ouk nog ens die schoeënmooder en eur dochter op de stoep...

Speuldata: 7-8-11-14-15-18-21 & 22 oktober 2022 um 20:00 oor in Gemeinschapshoés de Bantuin.

De kaartverkoup start 9 september um 10:00 oor on-line en beej Koops in de Klaosstraot.
Online kaertjes bestelle: www.tenielvereinigingsilhouet.nl

Tenielvereiniging Silhouet prissenteert: Bo??reb??nt & Roe??je L??mpkes

Huis van de Wijk - nieuwsbrief september 2022

Nieuwsbrief september 2022

De nieuwsbrief van september is uit en online in te zien.

Met de nieuwsbrief willen wij u regelmatig op de hoogte houden over de activiteiten en mogelijkheden tot informatie en advies binnen onze gemeenschap ’t Ven en de Herungerberg. Klik op onderstaande link om de nieuwsbrief te openen.

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2022

Verhuur

Wijkcentrum de Bantuin kan worden gehuurd door allerlei gebruikers, met inachtneming van de paracommerciële richtlijnen.
Via een afspraak met de beheerder, mw G. de Bijl, kunnen de mogelijkheden en de verhuur besproken worden.

> Bekijk de mogelijkheden...

> Neem contact op...

Goed bereikbaar; gratis parkeren

De Bantuin is gemakkelijk bereikbaar vanuit de omliggende snelwegen. Bovendien is er voor het complex een grote openbare gratis parkeerplaats.