Mogelijkheden
U bent hier: Home > Zaalverhuur > Mogelijkheden

Mogelijkheden

Stichting de Bantuin stelt het wijkcentrum beschikbaar aan verenigingen, clubs en andere initiatieven uit ‘t Ven, maar ook aan gebruikers van buiten ‘t Ven en aan dienstverlenende instellingen met een maatschappelijk belang.

Thuisbasis voor sociale, culturele, recreatieve en sportieve activiteiten, cursussen en workshops

De Bantuin vormt de thuisbasis voor jong en oud aangaande sociale, culturele, recreatieve en sportieve activiteiten, cursussen en workshops. Het is een multifunctionele accommodatie en kan op vele manieren aangepast worden aan de wensen van de gebruikers. Er zijn allerlei voorzieningen die voor een voorstelling, een lezing, een cursus of training belangrijk zijn.

Zowel een mobiel podium als een grootschermbeamer behoren tot de mogelijkheden. De zalen kunnen worden ingedeeld in aparte ruimtes variërend in grootte van 45 tot 265 m2. Ook de foyer leent zich prima voor festiviteiten en bijeenkomsten. Zonder zitplaatsen is er in de Bantuin voor maximaal 350 personen plek. 

Lees meer over de vele faciliteiten...

Wijkcentrum de Bantuin kan worden gehuurd door allerlei gebruikers, met inachtneming van de paracommerciële richtlijnen. Dit betekent dat evenementen van commerciële aard er niet mogen plaatsvinden. Via een afspraak met de beheerder, mw G. de Bijl, kunnen de mogelijkheden en de verhuur besproken worden.

Neem contact op via deze website...

Zaal huren bij De Bantuin

Goed bereikbaar; gratis parkeren

De Bantuin is gemakkelijk bereikbaar vanuit de omliggende snelwegen. Bovendien is er voor het complex een grote openbare gratis parkeerplaats.